Servicii oferite.

Experiența ne-a învățat că fiecare Asociație de Proprietari este diferită, iar activitatea de Administrare Imobile trebuie să corespundă cerințelor și exigențelor solicitate.

Acesta este motivul pentru care am construit oferta de Administrare dintr-o gamă de servicii, pentru care fiecare Asociație de Proprietari poate opta, în funcție de bugetul și nevoile sale.

Casierie.

Una dintre cele mai importante atribuții ce țin de Administrare Imobile este cea de încasare a cotelor de întreținere. Optima Administrare Imobile vă pune la dispoziție personal specializat și de încredere. În același timp, recomandăm Asociaților de Proprietari mici și soluții alternative, precum depunerea în contul bancar sau plata întreținerii cu cardul. Astfel, veți putea reduce semnificativ cheltuielile cu Administrarea și să vă beneficiați în același timp de servicii de cea mai bună calitate


Administrare Contabilă.

Desigur, aceasta este una dintre activitățile principale care cad în sarcina Administratorului de Imobile. Calculul corect al listelor de plată și afișarea lor la timp reprezintă pentru noi principalele priorități, motiv pentru care le acordăm o atenție deosebită.

Administrare Financiară

În cazul în care Asociația de Proprietari are multe facturi de plătit sau dacă pur și simplu nu are o persoană responsabilă care să se ocupe de acest lucru, Optima Administrare Imobile vă poate ajuta simplu și eficient. Indiferent de metoda de plată preferată de furnizor, noi vă putem achita facturile atât cash, cât și prin transfer bancar.

Inspecție Tehnică.

De cele mai multe ori Asociația de Proprietari are un bloc curat și fără probleme tehnice, dar fără să-și dea seama plătește pentru servicii complete către Firma de Administrare. Pentru a evita acest lucru, am introdus acest serviciu prin care efectuăm lunar inspecții la fața locului. Datorită modului nostru de lucru, Administratorul de Imobile se poate asigura de buna stare a imobilului, verificând lucrurile esențiale, cu un cost minim pentru Asociație.

Supraveghere Lucrări.

Atunci când Asociația de Proprietari efectuează diverse lucrări sau îmbunătățiri la structura Imobilului este indicat ca acestea să fie monitorizate de către personal specializat. Optima Administrare Imobile poate de asemenea să recomande prestatori de servicii de încredere, intervenind prompt, indiferent de situațiile apărute.