Administrare Imobile București – Romad Administrare

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.romadadministrare.ro/

ROMAD urmareste continuu ca interesele proprietarilor sa fie respectate si cauta ca acestia sa cunoasca beneficiile administrarii profesionale a proprietatii.
ROMAD nu va inteprinde niciodata si in nici o circumstanta nici un fel de actiune care in mod constient sa conduca la un prejudiciu adus proprietarilor sau proprietatii.
ROMAD administreaza proprietatile potrivit standardelor profesionale europene de profil, urmarind astfel asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului ocupantilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii. ROMAD Administrare Imobile este o firma cu capital integral romanesc.

ROMAD Administrare Imobile asigura servicii profesionale de administrare a imobilelor, administrare a asociatiilor de proprietari, managementul proprietatii, precum si a serviciilor conexe si complementare.
ROMAD Administrare Imobile garanteaza calitatea si conformitatea seviciilor si sumele gestionate, atat prin garantii materiale, asigurari profesionale cat si prin nivelul ridicat de profesionalism si experienta personalului angajat.

Tarifele practicate pornesc de la 10 lei / apartament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.