Administrare Imobile București – MP Group

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.mpgroup.ro/

În ceea ce privește serviciile de administrare imobile, cea mai mare parte a activității îl ocupă serviciul de administrare blocuri oferit în special pentru Asociațiile de proprietari din București.

Această furnizare de servicii se realizează în funcție de Hotărârea Asociației de Proprietari cu care de altfel se încheie și Contractul de Prestări Servicii de Administrare Imobile / Blocuri.

Contractul de administrare se poate încheia fie pe o durată determinată cu posibilitate de prelungire fie pe o durata nedeterminată cu posibilitatea de încetare a acestuia în cazul unor nemulțumiri avute de asociația de proprietari.

Serviciile de administrare imobile prestate de către această societate sunt conforme în cele mai mici detalii cu prevederile legale în domeniu aflate în vigoare. Tot timpul se are în vedere respectarea strictă a prevederilor din Legea 230 din 2007 și a celor din HG 1588 din 2007. Orice modificare a legislației va fi pusă în aplicare fără întărziere, astfel ca acele asociații de proprietari care au încheiat un contract de administrare blocuri cu această societate nu au niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Tarifele practicate sunt între 8 și 20 lei / apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.