Administrare Imobile București – Emisan Serv

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.curatenie-administrare.ro/

Firma noastra se adreseaza asociatiilor de proprietari/locatari, societatilor detinatoare de imobile pentru birouri pentru administrare, curatenie, contabilitate.

Pachetele pot fi ajustate in functie de cerinte.

Tariful pentru Pachetul Standard se situeaza intre 7 si 10 lei /ap/luna.

Tariful perceput de persoana juridica este de 1.200 lei/luna (inclusiv TVA) insemnand 10lei /ap, iar pentru persoana fizica este de 800 lei / luna (inclusiv TVA), insemnand 7lei/ap (pentru toate serviciile)

  • Aceste servicii sunt oferite de societatea noastra numai catre proprietarii / locatarii care locuiesc in imobile cu care este incheiat Contract de Prestari Servicii administrative.
  • Prin toate aceste servicii, ce pot fi puse la dispozitie de catre societatea noastra, nu se doreste altceva decat confortul, linistea si discretia fata de oricare proprietar.
  • Noi ne ocupam de toate problemele pe care un proprietar le poate intampina, cunoscand faptul ca timpul este pretios pentru fiecare.

NOTA

  • Tarifele din prezenta oferta sunt aplicabile asociatiilor cu o situatie economico – financiara clara, cu o situatie a elementelor de activ si pasiv echilibrata.

Pentru asociatiile cu situatii incerte, cu debite foarte mari catre furnizori si cu restantieri / rau-platnici care insumeaza mai mult de 10% din totalul incasarilor pe o luna, tarifele se vor stabili dupa studierea fiselor de cont de la fiecare furnizor de servicii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.