Administrare Imobile București – Doimih

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://imobile.doimih.net/

DOIMIH management contabil asigură un management financiar contabil urmărind astfel protejarea locatarilor, creșterea calității vieții, securitatea ocupanților, având misiunea de a optimiza toate cheltuielile și bineînțeles de a minimiza pierderile.

Societatea DOIMIH COMPUTER SRL este o societate ce are ca obiect secundar de activitate Administrarea de imobile pe bază de tarife sau contract, activând ca Furnizor de servicii specializate de administrare pentru Asociaţiile de Proprietari.

Societatea noastră are în portofoliu administrarea a peste 800 apartamente folosind ca principal mod de organizare: operator, management financiar, cenzorat.

Această furnizare de servicii se realizează în funcţie de Hotărârea Asociaţiei de Proprietari cu care de altfel se încheie şi Contractul de Prestări Servicii Administrative.

Activitatea noastră este bazată pe transparenţă, profesionalism şi responsabilitate, credem că sunt suficiente motive pentru a consulta următoarele servicii ce pot fi puse la dispoziţia asociaţiei şi/sau proprietarilor din cadrul imobilului.

Aria de interes a societăţii este reprezentată de raza teritorială a Sectorului 2 și 3, zonele Titan, Dristor, Mihai Bravu, Sălăjan, Socului, Pantelimon, b-dul Basarabia.

Pentru a afla tarifele practicate contactați firma la site-ul menționat mai sus.

Dacă ați lucrat cu această firmă, vă rugăm să ne împărtășiți din experiența dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.