Administrare Imobile București – Deus Group

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.deusgroup.ro/

SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 SRL, prin experienţa întregului colectiv al firmei (economisti,  contabili, operatori calculator ,administratori imobile atestati, electricieni, curieri, casieri)  în domeniul administrării imobilelor, prin profesionalismul şi responsabilitatea acestuia în rezolvarea problemelor cu care se confruntă proprietarii de imobile în fiecare zi, ne permit să oferim servicii de înaltă calitate în activitatea pe care o desfaşurăm.
Conducerea firmei este asigurată de personal cu studii superioare economice şi tehnice, specializaţi în administrarea imobilelor prin cursuri organizate de Ministerul Muncii,fiind atestati de catre autoritatile administratiei publice locale.
Înfiinţată în mai  2003, SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 SRL şi-a stabilit, încă de la începutul activităţii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activităţii de administrare a proprietăţii.
SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003  SRL are ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract – cod CAEN 6532
Tarifele practicate sunt comunicate la solicitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.