Administrare Imobile București – Contadmin

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.contadmin.ro/

Infiintata 2006, cu capital intreg romanesc., S.C. CONTADMIN  S.R.L. si-a stabilit, înca de la începutul activitatii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activitatii de administrare a proprietatii.

  • S.C. CONTADMIN S.R.L., prin conducerea sa, poarta întreaga raspundere fata de derularea în cele mai bune conditii a contractului de administrare a imobilului si fata de functionalitatea si integritatea elementelor proprietatii comune, fata de mijloacele materiale ale asociatiei de proprietari si de utilizarea în bune conditii a acestora.
  • Experienta în domeniul administrarii imobilelor, profesionalismul si responsabilitatea acestuia în rezolvarea problemelor cu care se confrunta proprietarii de imobile în fiecare zi, ne permit sa oferim servicii de înalta calitate în activitatea pe care o desfasuram.
  • Managementul firmei este asigurata de personal cu studii superioare economice si tehnice. De asemenea, administratorii de imobile sunt absolventi de studii superioare economice, au absolvit cursuri de perfectionare a administratorilor de imobile si sunt atestati de administratia locala.
  • S.C. CONTADMIN  S.R.L. urmareste continu ca interesele proprietarilor sa fie respectate si cauta ca acestia sa cunoaS.C.a beneficiile administrarii profesionale a proprietatii.
  • S.C. CONTADMIN  S.R.L.  nu va inteprinde niciodata si in nici o circumstanta nici un fel de actiune care in mod constient sa conduca la un prejudiciu adus proprietarilor sau proprietatii.
  • S.C. CONTADMIN   S.R.L. administreaza proprietatile potrivit standardelor profesionale europene de profil, urmarind astfel asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului ocupantilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii.
  • S.C. CONTADMIN   S.R.L. asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari, vile si apartamente, cladiri de birouri, complexe comerciale): managementul proprietatii, managementul financiar – contabil, precum si servicii complementare si conexe (colectare chirii, transformare în persoana juridica nonprofit, curatenie, mentenanta, consiliere juridica).
  • S.C. CONTADMIN  S.R.L. garanteaza calitatea si conformitatea serviciilor de administrare imobile si sumele gestionate, atât prin garantii materiale, asigurari profesionale cât si prin nivelul ridicat de profesionalism si experienta ale personalului angajat.

Pentru a afla tarifele practicate contactați firma la site-ul de mai sus. Pentru a ne pune întrebări, completați câmpurile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.