Administrare Imobile București – Blomi Administrare Imobile

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.blomi-administrare-imobile.ro/

Înfiinţată în ianuarie 2007, SC BLOMI ADMINISTRARE IMOBILE SRL şi-a stabilit, încă de la începutul activităţii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activităţii de administrare a proprietăţii. SC BLOMI ADMINISTRARE IMOBILE SRL are ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract, cod CAEN 7032.         SC BLOMI ADMINISTRARE IMOBILE SRL, prin conducerea sa, poartă întreaga raspundere faţă de derularea în cele mai bune condiţii a contractului de administrare a imobilului şi faţă de funcţionalitatea şi integritatea elementelor proprietăţii comune, faţă de mijloacele materiale ale asociaţiei de proprietari si de utilizarea în bune condiţii a acestora. Administrarea se face cu personal specializat, angajat al SC BLOMI ADMINISTRARE IMOBILE SRL.
Experienţa întregului colectiv al firmei în domeniul administrării imobilelor, profesionalismul şi responsabilitatea acestuia în rezolvarea problemelor cu care se confruntă proprietarii de imobile în fiecare zi, ne permit să oferim servicii de înaltă calitate în activitatea pe care o desfaşurăm.
Conducerea firmei este asigurată de personal cu studii superioare economice şi tehnice, specializaţi în administrarea imobilelor prin cursuri organizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalităţii de Şanse.
De asemenea, administratorii de imobile sunt absolvenţi de studii superioare, au absolvit cursuri de perfecţionare a administratorilor de imobile si sunt atestaţi de administraţia locală.

Valoarea contractelor de administrare este stabilită în funcţie de condominiu: câte scări are, dacă există contorizaţi, dacă există repartitoare, ce număr de apartamente are, dacă există restanţieri la plata contribuţiilor lunare, restanţe mari la furnizori şi altele. Valoarea reală a contractului se va stabili după inspectarea tehnică a condominiului şi informarea asupra situaţiei financiare a asociaţiei.
Firma oferă reducere de 10% pentru pensionarii cu venituri mici, familii cu probleme sociale si alte categorii sociale defavorizate.

Puteți împărtăși din experiența dumneavoastră cu această firmă comentând mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.