Aviziero

Administrator ImobilePrograme1 Comment

Cel mai eficient program de calcul al listelor de plată și de contabilitate al Asociațiilor de Proprietari este Aviziero, iar asta nu o spunem noi ci toate agențiile mari de presă. Este eficient deoarece este accesibil de oriunde, este foarte ușor de utilizat, iar rezultatele sunt remarcabile.

În momentul de față aproape că nici nu ne-am putea imagina activitatea de Administrare Imobile fără să folosim programul Aviziero. Pe lângă faptul că datele Asociațiilor sunt păstrate în siguranță și că poate genera automat toate rapoartele de care avem nevoie, oferă și acces Proprietarilor pentru a verifica listele de plată, a declara consumul contoarelor sau a actualiza numărul de persoane care locuiesc în apartament.

Plata întreținerii cu cardul

Am mai spus asta și susținem în continuare faptul că una dintre cele mai mari cheltuieli ale Asociațiilor de Proprietari mici, în ceea ce privește activitatea de Administrare Imobile, este salariul casierului. Desigur, ne-am obișnuit cu toții să plătim întreținerea cu bani cash, dar știm oare de toate opțiunile pe care le avem la dispoziție?

Folosind metode alternative de plată Proprietarii nu mai sunt legați de programul Casieriei, reduc costurile Asociației, iar banii sunt transferați mai sigur și mai ușor de urmărit.

Transparență

Întotdeauna au existat probleme în activitatea de Administrare Imobile deoarece Proprietarii doresc să înțeleagă modul de calcul al cotelor de întreținere, iar Administratorul fie nu dorește, fie nu are timp să explice aceste detalii. Folosind Aviziero, toate operațiile întreprinse sunt accesibile imediat tuturor Proprietarilor din Asociație. Aceștia pot consulta informațiile fără a fi îngrădiți, pot solicita explicații și, cel mai important, pot înțelege modul de calcul.

Corectitudine

Legislația în vigoare se poate schimba și este de datoria Administratorului de a fi la curent cu aceste modificări și de a le aplica în activitatea sa. Folosind un program de calcul al întreținerii actualizat în permanențâ, atât Administratorul, cât și Proprietarii imobilului au siguranța că metodele folosite sunt întotdeauna conforme cu cele mai recente reglementări.

Un lucru mărunt, dar foarte elegant și care sporește încrederea, este faptul că având toate plățile înregistrate, chiar și cele mai mici rotunjiri de plată rămân înregistrate în sistem. În acest fel, acei 50 de bani pe care, poate, nu i-ați mai primit rest la ultima întreținere sunt înregistrați ca avans la următoarea cotă de întreținere. Ni se întâmplă des ca Proprietarii să lase avans sume de 5-10 lei, astfel încât lucrul cu banii este mult înlesnit, spre bucuria tuturor.

Desigur, sunt și alte programe de calcul al întreținerii ce pot fi folosite, precum BlocManagerNET, BlocExpert sau eADMIN. Fiecare program are avantajele și dezavantajele sale și, cu siguranță, contează și preferința Administratorului. Totuși, decizia noastră de a folosi Aviziero este susținută și promovată de nume mari, precum Capital, Digi 24 sau chiar Forbes.

One Comment on ““Aviziero”

  1. Pingback: Roavizier - Administrare Imobile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.