Administrare Imobile București – Roavizier

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.roavizier.ro/

Infiintata 2011, cu capital intreg romanesc, SC DRR PROADMIN IMOB SRL si-a stabilit, înca de la începutul activitatii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activitatii de ADMINISTRARE IMOBILE pe segmentul de CONTABILITATE si SERVCII CONEXE pentru Asociatiile de Proprietari si Asociatiile de Locatari din toata tara.

Calculul listelor de intretinere se face cu program specializat creat in 2003 prin colaborarea cu mai mulţi administratori de imobile (BlocManagerNET) .

Pentru ca intreg procesul al calculului, plata facturilor, repartizarea acestora, gestionarea restantelor, registre, etc. sa fie cat mai transparent punem la dispozitia Asociatiilor de Proprietari un AVIZIER VIRTUAL in care proprietarii pot vedea clar si transparent toata activitatea financiar-contabila.

Certificarea pentru CALITATE (ISO 9001:2008)atesta seriozitatea si stabilitatea de care trebuie sa beneficieze orice client. Auditurile anuale din partea Autoritatii Competente GARANTEAZA pastrarea standardului ridicat de calitate pe toata perioada contractuala.

Pentru a afla tarifele practicate contactați firma la site-ul menționat mai sus.

 

Dacă ați colaborat cu această firmă, vă rugăm să ne împărtășiți experiența dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.