Administrare Imobile București – Emisan Serv

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.curatenie-administrare.ro/

Firma noastra se adreseaza asociatiilor de proprietari/locatari, societatilor detinatoare de imobile pentru birouri pentru administrare, curatenie, contabilitate.

Pachetele pot fi ajustate in functie de cerinte.

Tariful pentru Pachetul Standard se situeaza intre 7 si 10 lei /ap/luna.

Tariful perceput de persoana juridica este de 1.200 lei/luna (inclusiv TVA) insemnand 10lei /ap, iar pentru persoana fizica este de 800 lei / luna (inclusiv TVA), insemnand 7lei/ap (pentru toate serviciile)

  • Aceste servicii sunt oferite de societatea noastra numai catre proprietarii / locatarii care locuiesc in imobile cu care este incheiat Contract de Prestari Servicii administrative.
  • Prin toate aceste servicii, ce pot fi puse la dispozitie de catre societatea noastra, nu se doreste altceva decat confortul, linistea si discretia fata de oricare proprietar.
  • Noi ne ocupam de toate problemele pe care un proprietar le poate intampina, cunoscand faptul ca timpul este pretios pentru fiecare.

NOTA

  • Tarifele din prezenta oferta sunt aplicabile asociatiilor cu o situatie economico – financiara clara, cu o situatie a elementelor de activ si pasiv echilibrata.

Pentru asociatiile cu situatii incerte, cu debite foarte mari catre furnizori si cu restantieri / rau-platnici care insumeaza mai mult de 10% din totalul incasarilor pe o luna, tarifele se vor stabili dupa studierea fiselor de cont de la fiecare furnizor de servicii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.