Administrare Imobile București – Ciel Administrare Imobile

Administrator ImobileAdministrare Imobile BucureștiLeave a Comment

Site: http://www.administrareimobile.eu/

CIEL Administrare Imobile oferă servicii profesionale de administrare blocuri în Municipiul București și în Ilfov la cel mai bun raport calitate preț de pe piață.
Administrarea imobilelor este o activitate realizată de personal competent, care se documentează permanent în legătură cu noutățile din domeniu. CIEL Administrare Imobile oferă clienților soluții optime la cheie, atât pentru situațiile standard cât și pentru probleme apărute pe parcurs în cadrul imobilului.
Activitatea implică o serie de responsabilități pe care suntem pregătiți să ni le asumăm la blocul dumneavoastră. Astfel veți economisi timp și energie, beneficiind de un plus de confort, discreție și liniște în spațiul cu locuințe.
Contractele de administrare de imobile realizate de compania noastră sunt mereu respectate iar experiența de peste 4 ani în domeniu și pasiunea pe care o investim, garantează calitatea serviciilor oferite.

OFERTA DE SERVICII

Serviciile pe care vi le oferim sunt la tarife lunare fixe, fără costuri suplimentare sau ascunse.
Oferta standard:

Administrare completă (casierie + contabilitate + tehnic): 14,5 lei /apt. / lună

– Administrare financiară (casierie + contabilitate): 12,5 lei /apt. / lună

– Calculație (contabilitate – emiterea listei de intreținere): 9,5 lei /apt. / lună

Prețurile sunt valabile pentru 60-90 unități locative (apartamente, garsoniere).

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *